FleksTekst Home FleksTekst Tekstschrijven FleksTekst Portfolio FleksTekst Schrijfbedrijf FleksTekst Opleiding en ervaring FleksTekst Persoonlijk

FLEKSTEKST SCHRIJFBEDRIJF: UW FLEXIBELE SCHRIJFPARTNER

De bedrijfsnaam FleksTekst staat voor veelzijdigheid en flexibiliteit in mijn werk als tekstschrijver c.q. journalist.

Veelzijdig

Mijn ervaring als tekstschrijver is veelzijdig. Ik lever bijdragen voor uiteenlopende doelgroepen, media en genres.

Zo schrijf ik voor diverse websites en e-zines, vakbladen, verenigingsbladen, (personeels)kranten, overige nieuwsuitgaven en radioteksten. Ook staan de ontwikkeling en vormgeving van diverse personeelskranten, websites, diverse brochures, brieven en formulieren op mijn naam.

U ziet het: ik kan prima uit de voeten met allerlei soorten teksten. Of het nu een kritisch interview is, een luchtig stuk over een personeelsactiviteit, een wervende brochure, een radiotekst, een wedstrijdverslag of een column. Laat mij maar schrijven!

Meer details over mijn (schrijf)ervaring en opleiding vindt u HIER.

Flexibel

Als zelfstandig ondernemer stel ik mijn eigen werkplanning op. Ik kan mijn opdrachten dus zeer flexibel aannemen en inplannen. Dat is prettig samenwerken met u als opdrachtgever. Immers, niets vervelender dan weken te moeten wachten op de afronding van de opdracht, laat staan op de allereerste afspraak.

Sinds mijn eerste dienstverband in 1991 heb ik projectmatig gewerkt. Daardoor kan ik snel thuisraken in het werkveld van een nieuwe opdrachtgever. Ik heb daarbij leren denken vanuit het perspectief van de ondernemer, maar ook van kennisinstellingen en van de overheid. En van die brede kennis en ervaring plukt u als opdrachtgever weer de vruchten.

Goedkoop

Als eigenaar van een kleine eenmanszaak heb ik niet veel overhead zoals een kantoorgebouw, personeel en receptie. Natuurlijk wil ik net als iedere andere ondernemer verdienen aan mijn opdrachten, maar als zelfstandig freelancer kan ik mijn tarieven laag houden. Gecombineerd met mijn snelle en accurate werk kan ik u een aantrekkelijk pakket aanbieden.

Hoeveel kost het?

Ik hanteer bepaalde uurtarieven en een vergoeding voor eventuele reiskosten. Ook een vooraf vastgestelde vergoeding voor de hele opdracht is mogelijk. Ik vind het namelijk belangrijk dat u van tevoren precies weet op hoeveel kosten u kunt rekenen.

Een eerste, oriƫnterend gesprek is altijd gratis. U wilt eerst een proefopdracht? Geen enkel probleem.